Zdravila, zdravljenje luskavice

Luskavica se nanaša na kronične bolezni, ki v skladu z ustrezno zdravljenje, se lahko ustavite na dolgi rok. Običajno strokovnjaki priporočajo uporabo ustreznega zdravljenja odvisnosti od drog, ki omogoča ne samo za odpravo nelagodje zaradi bolezni, ampak tudi povod za celjenje kože. Danes obstaja več vrst zdravil, ki so predpisana za bolnike z diagnozo luskavico.

Gel

Mazilo za zdravljenje luskavice

  • Hormonske kreme, da se zmanjša pordelost in srbenje. Uporablja se v številnih primerih, ko bolnik je bil diagnosticiran z luskavico. Ni primerna za dolgotrajno zdravljenje, je priporočljivo, da uporabite ni več kot sedem dni, da ne povzroča zasvojenosti in hormonske motnje v kožo. Uporablja tanko plast pomeni v majhno količino dvakrat na dan. Po uporabi bolnika opozoriti znatno zmanjšanje rdečica in srbenje regeneracijo kože, ki se začne v roku 2-4 dni. Po tednu uporabe je, da se premaknite na bolj nežen mazila, spreji in kreme. To je strogo prepovedano uporabljati med nosečnostjo in dojenjem.
  • Mazilo z dodatkom salicilna kislina, je močno razkužilo. Če pa uporabljate mazilo morali biti previden, saj lahko bistveno izsuši kožo. Uporabiti mazilo v obliki, dva krat na dan. Po možnosti usnje je najprej očistimo z vsemi milo znanja, pranje prizadetem območju in obrišite z mehko brisačo ali papirnato brisačo. Četrt ure uporabljati mazila in pustite na koži. Če je to nujno potrebno, mazilo lahko dovoljeno uporabljati med knjigovodsko otroka, pod zdravniškim nadzorom. Mazilo se uporablja za hormonskih zdravil.
  • Gel za zunanjo uporabo. Dovoljeno za uporabo zdravil za otroke, po dveh letih, če je to potrebno z zdravstvenega stanja bolnika. Uporabite gel enkrat na dan, vendar ta teden ne morete uporabljati več kot eno epruveto mazilo, da odmerek. Trajanje zdravljenja ne sme presegati več kot 14 dni. Če je luskavica se je izkazalo, da prizadete predele na obrazu, uporabo gela lahko trajajo le en teden. V drugih primerih, bolnik lahko poslabšajo izpuščaj. V nekaterih oblikah bolezni z uporabo gel se lahko uporablja dnevno sterilni povoj.
Gel iz luskavice

Spreji za luskavico

Spray c vsebina grozdja in poprove mete ekstrakti, koristne eteričnih olj. Lahko uporabite spray tudi med nosečnostjo, in mladoletnih pacientov. Spray spray dvakrat na dan z razdalje 15-17 cm. Poskrbite, da poskrbite, da po uporabi snovi, ki je bila samo na prizadetih območjih. Če izdelek dobil za zdravo kožo je treba čistiti z vlažno krpo. Zaradi vsebnosti eteričnih olj in ekstraktov na telesu lahko ostanejo maščobe sledi, ki jih je treba upoštevati pri zdravljenju luskavice na telo. Kljub svoji učinkovitosti, spray je draga in morda ne bo vedno mogoče kupiti z bolniki. Trajanje tečaja za popolno okrevanje in odpravo simptomov.

Tablete za zdravljenje luskavice

Tablete se uporabljajo za hitro okrevanje normalno rast celic povrhnjice, da se znebite pustul, papule in tehtnice. Uporabljati le v zadnji fazi razvoja luskavice. Tako sheme zdravljenja je zelo specifična. Bolnik je lahko dodeljeno eno tedenski odmerek je 10-25 mg aktivne snovi. Če potrebujete močnejšo zdravljenje, bolnik vzame 2.5 mg vsakih 12 ur trikrat na teden. Trajanje terapije izključno individualno. Ne morete uporabiti za otroke in nosečnice.