Kako za zdravljenje luskavice

Zdravljenje luskavice je težko, predvsem nerešeno težavo. Etiologic zdravljenje ne obstaja. Za uspešno zdravljenje luskavice je treba odpraviti ali zmanjšati dejavnike, ki prispevajo k njeno poslabšanje.

Ti vključujejo vse comorbidities, žarišč kontaktnih okužbe, nevro-konfliktni situaciji. Za racionalno terapijo zahteva natančno diagnozo bolezni luskavice.

Kako za zdravljenje luskavice

Najprej, preden zdravljenje luskavice, morate vedeti, njegovih sestavnih dejavnikov, kot so koda s psoriazo, po ICD-10, obliko (vrsto), stopnji in sezonskosti procesa. Za zdravljenje luskavice, morate samo po temeljiti študiji vseh dejavnikov kot celote.

Luskavica simptomi in zdravljenje

Zdravljenje luskavice vključuje kompleksna ukrepov, ki je sestavljen iz Splošnega (medicinske) zdravljenja, fizikalne terapije tehnike, zunanji terapije in število ukrepov, namenjenih preprečevanju ponovitve in medicinske dela izpita z umestitve bolnikov.

Splošne medicinske terapije vsebuje številna orodja, katerih cilj je zmanjšanje psoriatičnim senzibilizacija kože, za izboljšanje varovalne imunski sile organizma, itd. to vključuje, prvič, hyposensitizing učinkovine, ki se uporabljajo predvsem v napredni fazi procesa.

Učinkovito zdravljenje luskavice vsebuje zdravljenje thio-natrijev sulfat v obliki 15-25% rešitev 5-10 ml vbrizga (po stopnji 15 injekcije) in kalcijev glukonat intramuscularly (dovolj za 15 injekcije tekom zdravljenja).

Lahko se uporablja 10-15% raztopino kalcijevega klorida v odmerku 10 ml intravensko (v času zdravljenja je 10 injekcije). Pri bolnikih s hudo neurogenic komponente, priporočamo uporabo brom natrija v običajnih odmerkih. Ustvarite nežen zdravljenje priporočljivo manjše pomirjevala.

Simptomi in zdravljenje luskavice

V tem simptome luskavicekot hudo srbenje, se lahko zdravljenje priporočljivo antihistaminiki v rednih odmerkih in hypnosuggestive terapije.

Tudi pri zdravljenju luskavice, je treba upoštevati dieto, izključiti iz menija začinjene jedi, začimbe, kava, alkohol, preveč mastne hrane. Zdravniki priporočajo lakto-vegetarijansko prehrano pri luskavici. V nekaterih primerih postopno fazi luskavica terapija kravjega mleka. Je intramuscular vbrizgavanje 5 ml mleka. Napredovanje sprememb v reaktivnost pri nekaterih bolnikih lahko ustavi napredovanje procesa, vendar pa veliko bolnikov ta metoda zdravljenja luskavice lahko povzroči erythroderma, ki zelo omejuje njegovo uporabo.

Kako za zdravljenje luskavice

Obstaja veliko metod, ki opisujejo, kako naj ozdravi luskavice, ampak vsi imajo eno skupno pojem je zapletenost zdravljenja, in uporabo vitaminov za luskavico ne bo odveč.

Na kateri koli stopnji luskavice široko uporabo pri zdravljenju luskavice je pokazala, b vitamini, vitamini a in E. Vitamina B1 in B6 so vpisani v obliki 5-7% rešitev v/m v odmerku 1-1,3 ml na dan ali v zaporedju (potek zdravljenja, 9 do 14, injekcije v celoti).

Vitamin B12 (nianokobalamin) se injicira na 200-500 mcg (zdravljenje v količini 15 injekcije V/m). Vitamin a 100.000 enot, ki se injicira intramuscularly (dnevno, 15 injekcije bo dovolj).

Vitamin E se uporablja za zdravljenje luskavice in uvaja/m na 1-2 ml; injekcije se izvaja skozi dan, ko poteka zdravljenja 10-15 injekcije.

Kako za zdravljenje luskavice

Kako za zdravljenje luskavice

Vsako leto je kaj novega pri zdravljenju luskavice, vendar je vprašanje , kako za zdravljenje luskavice ni kaliti.

Pomembno mesto pri zdravljenju luskavice v današnjem času je sredstev, ki predstavljajo ne-liposaharidnye beljakovinskih kompleksov bakterijskih izvora.

Kako za zdravljenje luskavice večno

Vedeti morate, da zdravilo za luskavico za vedno, je nemogoča naloga sodobne medicine. Lahko samo pozdraviti zapletov bolezni simptomi luskavice.

Pri zdravljenju hude luskavice vlogo predvajano citotoksična zdravila.

V tem trenutku, te sodobne metode zdravljenja luskavice so klinično preizkušeni in še niso sprejeti svoje mesto v klinični praksi. Uporabljajo se za blok presežek širjenje keratocytes v elementih, luskavice in zmanjšanje imunskega del dermatosis, še posebej z arthropathic obliki luskavice.

Bolj pogosto se uporablja zdravilo za luskavico, ki zavirajo sintezo DNK v telesu in zmanjšujejo širjenje mobilnih sistemov v telesu, vključno s kožo. Obstajajo različne metode za metotreksat, vendar pa večina, ki se izvaja metoda zdravljenja luskavice z nizkimi odmerki metotreksatom, selektivno deluje na Hyper-širjenje kožnih celic.

Zdravilo se uporablja teden ciklov. Vsak cikel je sestavljen iz 3 odmerki droge na 6 mg vsakih 10 ur. To je droga, ki je omejeno na 30 ur na teden. Lahko kombinirate metotreksatom z vitamini A in E, hystoglobulin in UVI (ultravijoličnega sevanja).

Zaradi raznovrstnosti farmakološkega delovanja citotoksična zdravila zahteva tedensko spremljanje leykopoeza, spremljati funkcionalno stanje jeter, in ob najmanjšem odstopanju od izvirnih podatkov preko fiziološki normativi, morate prenehati z uporabo citotoksična zdravila. Ta razred zdravil, ki se lahko uporabljajo v vseh fazah luskavice.