Fotografija luskavica: vzroki, simptomi in zdravljenje

Fotografije s psoriazo, jasno kažejo, kako neprijetne bolezni. Vzroki za bolezen so v glavnem genetsko. Simptomi, rdeče lise po vsem telesu, ali na nekaterih delih.

slike luskavice fazah

Luskavica: fotografije začetni fazi

Različne vrste psoriaze se začne na različne načine. Bolezen se začne z roza ali rdeče lise, ki se nato rastejo, prekrite s srebrno suho lestvice.

Menijo, fotografija, izgleda, luskavica na različnih delih telesa.

4 vzroki psoriaze

Izvor bolezni ni povsem jasen, znanstvenikov, raziskav na to temo je še vedno dogaja. Kot ste iskanje učinkovite metode zdravljenja. Na voljo so 4 glavni vzroki psoriaze:

 1. Genska nagnjenost
 2. Kršitve delo imunski, endokrini in živčni sistem.
 3. Slabo ekologije.
 4. Poškodbe kože.

Genetika je na prvem mestu. Običajno kombinacija genetske predispozicije in drugih vzrokov povzroči, da luskavica. Dermatologi tudi izločajo dejavnike, ki sprožijo bolezen:

 • streptokokne okužbe;
 • zlorabe alkohola;
 • nekaterih zdravil, ki vsebujejo interferon, peroralnih kontraceptivov, litijeve soli, itd.;
 • stresa in živčne napetosti.

Luskavica na telo (foto)

foto luskavice na telo

Bolezen prizadene skoraj vse dele telesa in se kaže na različne načine.

Zdravljenje luskavice

Dermatologi in znanstveniki priznati, da se psoriaza je ena bolezen, ki boste morali skrbno preuči in išče nove učinkovite metode zdravljenja.

Med metode zdravljenja dal naslednji rezultat.

Terapija z ultravijolično svetlobo 311 nm

Metoda 311 nm varno, ni kontraindikacije in se uporabljajo po vsem svetu, od 60-ih letih prejšnjega stoletja. Primerna za zdravljenje luskavice v nosečnice in otroke od 3 let.

Terapija ta metoda uporablja svetlobo z valovno dolžino 311 nm. Vložki s psoriazo, morate Sijaj od nekaj minut do nekaj ur. Seminarjev, ki potekajo skozi dan.

Daje rezultate pri zdravljenju vulgarno (skupne), seborrheic luskavico, kot tudi na dlaneh, nogah in lase. Od 100 bolnikov od bolezni znebite 97.

PUVA terapijo

Metoda ima veliko kontraindikacije in neželeni učinki. Ni mogoče uporabljati nosečnice in doječe matere. Poleg tega mora bolnik opraviti celoten pregled za hkratni bolezni.

Zdravljenje po tej metodi poteka v dveh fazah. Prvi, bolnik dobi zdravilo (krepijo občutljivost na UV žarke), in nato obsevanih v posebni kabini z dolgo-val ultravijolično svetlobo.

Raziskave pravijo o učinkovitosti metode (90-97%). Vendar pa ni primerna za vsakogar in včasih celo nevarne za zdravje, če se uporablja pravilno.

Mazila in šamponi iz luskavice

Mazila in šamponi niso vedno varni za zdravljenje luskavice. Nekateri imajo kontraindikacije in stranski učinki, predvsem zdravila z vsebnostjo hormonov — glucocorticoids.

Mazila, ki dajejo rezultate pri zdravljenju vulgarno (skupne), Palmar-plantarna luskavico. Šamponi uporablja za zdravljenje seborrheic luskavico in luskavici na glavi, lasišče. Pogosto po zdravilo, bolezen vrnila s še večjo moč.

Tablete luskavico

luskavica zdravila

Tablete za zdravljenje luskavice imajo kontraindikacije in neželeni učinki. So dodeljene samo zdravniki in zahtevajo strogo spoštovanje navodil.

Uporablja v vseh oblikah luskavice, vključno s hudo in pozabljene bolezni. Dati rezultat v kompleksni terapiji,skupaj z zunanji pomeni.

Folk pravna sredstva proti luskavici

Zdravljenje folk pravna sredstva doma je varno, ni kontraindikacije in neželeni učinki (če je uporabljena pravilno, pomeni).

Uporaba zunanjih in notranjih terapija celovito. V notranjosti so decoctions, tinkture, zdravilne rastline, vitamin pristojbine. Zunanji viri — mazila (s masti) kuhar, kopeli, mazila, sok rastline.

Folk pravna sredstva, ki se uporabljajo pri zdravljenju vseh vrst luskavice. Rezultat se prikaže po mesecu dni (najmanj) stalno zdravljenje.

Vpogled

Psoriaza — sistemska bolezen telesa. Vpliva na imunski, žlez z notranjim izločanjem, živčnega sistema.

Bolezen se začne z rahlo roza ali rdeče pike, ki se nato rastejo in se medsebojno povezujejo. Med simptomi: odebelitev nohtov ploščo, Splošne slabosti.

Vzroki psoriaze:

 • genska nagnjenost;
 • motnje telesnih sistemov;
 • lise na koži poškodbe;
 • neugodne razmere v zunanjem okolju.

Znanstveniki so dirigiranja luskavice in iščejo nove učinkovite metode za njegovo zdravljenje.

Ultravijolično svetlobo 311 nm je eden izmed najbolj učinkovitih metod (97 bolnikih od 100 znebite luskavice) zdravljenje. Ni kontraindikacije in se lahko uporablja za zdravljenje otrok od 3 let.

PUVA terapijo je tudi učinkovito (rezultat v 90-97% primerov). Vendar pa, to ni za vsakogar in ima veliko stranskih učinkov. Obdelan s to metodo, le v ambulantah.

šamponi za luskavico

Mazila in šamponi bi le začasne rezultate med uporabo. Hormonske zunanjih sredstev je lahko nevarno, če se v skladu z navodili.

Tablete luskavice se uporabljajo v kombinaciji terapije, skupaj z zunanji pomeni. Jasno sledite navodilom za uporabo drog.

Tradicionalne metode za varno (zaradi svojih naravnih sestavin) in dati rezultat. Glavna stvar — da bi izbrali pravo kombinacijo zunanje in notranje zunanje sredstvo za uspešno zdravljenje luskavice.